25 juli 2007

De här sötnosarna flyttade in hos oss igår

I går fick A & H äntligen hem sina kaniner. När vi träffade dem första gången var de bara 3 veckor gamla och nu är de 8 veckor. Det är dvärgvädurs kaniner. H valde en svart som ska heta Alfons och A valde en blå (grå) som ska heta Maja. De är så söta och gulliga när de ligger i sin bur. Lite skygga ännu, men jag gosade med Maja en lång stund idag, och det var mysigt tills hon kissade på mig!


Här tvättar Alfons sig.

Alfons på väg ut från buren.

De är inne just nu men vi ska snickra en utomhusbur, så de kan vara ute året om.

23 juli 2007

Lite kort jag har gjort idag...

Ett namnsdags kort som min mamma ska få idag.
Köpte filt blommor när jag var på semester så de fick jag ju prova.



Detta kort har jag gjort till veckoutmaningen på Scrappiz.



Här har jag provat mina stickers från Penny Black. Det var kul och det gick snabbt att göra. Bra när man behöver göra några kort snabbt. Chipboarden är inte gula utan lime färgade.






Ett dopkort jag gjort....

Fick en beställning på ett dopkort, det är ju alltid kul. Fick inspiration av tjejerna på Scrappiz. Beställaren blev nöjd och det var ju bra. Alltid nervöst när man får beställning, har inte hållt på så länge, men gör så gott jag kan.

Min egna blogg!!

Jaha, så har man blivit med blogg då!! Trodde aldrig att jag skulle bli intresserad av det men ,men. Kommer mest att handla om min stora hobby, scrapping och kortmakeri. Lite om familjen blir det väl med:-)
Kommer väl att lära mig allteftersom, så ni får ta det som det är.

Kram Jessica