31 januari 2008

Kanske dax att starta upp bloggen igen!!!

Jaha, ett tag sedan nu vet jag. Vet faktiskt inte vart tiden tagit vägen men den har rusat fort. Hade en underbar jul, med massa kul paket. Hade nog varit snäll! Nyåret firades med goda vänner och var lugnt och skönt. Sen började vardagen igen och den har bara rullat på i snabb fart. Jag, min sambo och våra stora pojkar var på Disney on ice och det var skoj. Killarna gillade det verkligen. Hann också med ett besök på Universeum, det var kul att se alla fiskar och hajar. Vår minsting var hos farmor den helgen och hade det mysigt där. Det var skönt att bara kunna rå om de stora för en gångs skull.


Nu håller jag på att inskola E på förskolan och det går jättebra. Han bara vinkar och sen kan jag gå. Tycker själv att det kunde vara mysigt med en kram, men jag är bara glad att det går bra. Jag börjar sen jobba på måndag, det känns väl lite si och så med det. Har ju varit hemma i 19 månader nu och tycker det har gått aldeles för fort. Har ju under denna tiden hittat denna underbara hobby som för tillfället tar upp all min lediga tid. Kortmakeri är bara så skoj!!!! Hade ju en kurs i höstas på barnens förskola som gick bra. Och nu har de bokat in en ny tid i mars. KUL,KUL!!!!!


Har pysslat en massa på det nya året, här kommer lite alster.


Detta kortet gjorde jag till tävlingen hos Landstoken www.landstoken.se en skisstävling som slutar idag. Om ni är snabba så hinner ni!

Har provat lite nya stämplar som legat och samlat damm. Har kanske köpt på mig för mycket stämplar????? Nej, det kan man aldrig få:-))
Detta är de mellanstora askarna.
Blev lite suddigt, men har tyvärr ingen scanner, den är trasig:-(