12 mars 2012

Underbara vår:)

Haft en underbar dag idag, 15 grader och strålande sol:) Livet känns lite lättare sådana dagar. Slutade jobba tidigt idag och hade sambon hemma, så jag passade på att jogga en runda:) Hade inga barn med mig idag utan jag lyssnade på musik istället. Det kändes lättare. Men jag fick så himla ont i skenbenet så jag höll på att vända hem igen. Men gick ändå, och efter halva rundan släppte det och jag kunde springa på riktigt bra på slutet. Kändes härligt:)

Nu är de stora barnen iväg på sina kvällsaktiviteter och sambon handlar. Jag och minstingen njuter av lugnet;)


11 mars 2012

Struldag:(

Skulle ha lite sytid idag tänkte jag:) Hade köpt ett tyg för länge sen med Simba,Pumba och Timon på. Minstingen älskar Simba så lyckan var ju total. Började sy och allt gick bra, tills jag skulle sy sömmen på ärmen. Bara en massa hoppstygn:( Fram med sprättaren, jippi. Ändrade inställningarna på symaskinen och började sy igen. Samma hoppstygn:( Då började mitt tålamod tryta!!! Sprätta igen, ändra inställningar. Prova på testlapp, där sydde den bra. Men så fort jag började sy på tröjan så strulade maskinen. Jag höll på att kasta ut maskinen genom fönstret. Efter samtal med min mamma så bytte jag nål. Javisst, där var problemet!!!! Byta nål, att jag inte tänkte på det!!!! Blir bara så trött på mig själv. Ny syr den bra, men så sydde jag krokigt så nu får jag sprätta igen, inte min dag idag!!

10 mars 2012

Bra början på dagen.......

Startade dagen med en jogging/gå runda. Hade två söner med idag:) Kändes bra och hade nog lite längre intervaller idag! Bra!
Var ute på jogg.se och kollade hur lång rundan blev. 5 km var den, inte jättelång men det känns lagom nu i början, och det är ju ganska bra om sönerna orkar runt;) Kan lätt förlänga den så det är ju bra!

Nu blir det lite plock och tvätt hemma. Laddar ju även inför melodifestivalen ikväll:) Vi hejar inte på samma i familjen så det kan nog bli spännande:)

Ha en härlig dag!!

09 mars 2012

Äntligen fredag:)

Haft en väldigt omtumlande dag:( Har mina tankar hos en kollega idag. Var rädd om varandra:)

Har precis ätit en god middag med lite rött till. Fredagen kommer att tillbringas i soffan med smurf film. Hoppas jag inte somnar till den;)

Helgen blir lugn, känner ett behov av det. Hoppas jag kan sy lite, har lusten men inte tiden just nu. Hoppas det vänder snart.

Önskar alla en trevlig helg:)

Kram

08 mars 2012

Härliga torsdag!

Haft en underbar dag idag:) Började dagen med sovmorgon och sen fick jag en timme egentid innan jobbet, underbart!

Jobbet bjöd på många glada upplevelser och skratt och lite bus:) Kom sen hem lite tidigare, så det blev lite extra mys med familjen på eftermiddagen.

Nu lagar sambon mat och jag sitter vid datorn och lyssnar på musik. Idag är det Timbuktu och Veronica Maggio. Njuter!

Hoppas kvällen också blir bra. Lugn iallafall.

Denna veckan har gått så fort, redan fredag imorgon. Har inget inplanerat i helgen, skönt. Hoppas att snön som föll inatt är borta så det kan bli härlig vårvärme igen. Isåfall blir det väl lite arbete i trädgården.


07 mars 2012

Tyger som ska inhandlas!

Satt och tittade på Stoff och Stils hemsida, där var många snygga tyger som jag fastnade för.
Blir väl mest kläder till E men något kanske passar A och H i smaken:)



Stjärnor är en av mina stora favoriter!


Detta är ju bara så underbart, även om barnen inte vet vad det är;)


Randigt är snyggt!

Det blir nog ett dyrt besök:)


06 mars 2012

Jippie:)

Nästa vecka ska jag åka till Symässan i Malmö!! Hurra, vad kul. Tar ledigt på fredagen och åker ner med några vänner. Det ska bli så roligt. Titta på tyger, symaskiner, pyssel och scrap. Blir förhoppningsvis en tur till Stoff och Stil med. Shoppa loss riktigt, HÄRLIGT:)

Längtar redan!


05 mars 2012

Måndag.......

Usch vad jag har varit seg idag:( Märks att det var en hektisk helg med för lite sömn. Hade gärna varit hemma en dag till. Helgerna går alldeles för fort!

Haft liiiite träningsvärk efter gårdagens joggingtur:) Men inte så det störde, skönt.

Annars har väl dagen varit ok på jobbet. Sen var det ju bara hem och fixa mat, barnen skulle på sina aktiviteter så ni sitter jag själv här och kopplar av:) Njuter av lugnet!

Imorgon jobbar jag till kl 18 så jag behöver nog vila ikväll om jag ska orka:)

Får se om jag hinner fixa mössorna till barnen. Sydde två till A och H men de blev lite stora så jag får väl sy in dem. Kanske hinner i kväll.

Kram

04 mars 2012

Jag är inte riktigt klok:)

Sonen ändrade inte sig angående jogginturen;) Så nu har vi varit ute och joggat/gått i 1 timme:) Vad duktiga vi var!! Vi peppade varandra och bestämde vilka träd vi skulle springa/ gå emellan. Nu känns det riktigt skönt, hoppas jag kan gå imorgon :) Nu ska jag nog ta det lugnt.

Härlig söndag:-)

Idag blir det nog en lugn dag! Barnen somnade sent igår så de är trötta idag. Tittade på melodifestivalen, det var ju en speciell röstning måste jag säga. Jag ville ju att Andreas Johnson skulle gå vidare, men det ville ju ingen annan:) H blev över lycklig när Sean Banan gick vidare och E bröt ihop totalt när han förstod att Youngblood åkte ut, han grät i en halvtimme, stackarn:( Sen somnade han, helt utslagen. Sen blev H vansinnig när Sean Banan åkte ut, hade en ganska intensiv kväll där:)

När barnen somnat så tittade jag och mannen på Twilight, New Moon. Jättebra! Köpte faktiskt boxen, så man kan titta när man vill:)

Nu blir det strax lite frukost, sen får man väl fixa lite hemma. H tyckte att vi skulle springa en runda, haha. Det kan säkert bli en upplevelse. Han ångrar sig kanske :)

Hoppas ni får en härlig söndag!

Kram Jessica

03 mars 2012

Undras om man ska väcka liv i bloggen:)

Har haft ett lååååångt uppehåll här. Har inte scrappat så mycket senaste tiden, orken har inte funnits:( Har även hittat en ny hobby. Jag syr kläder till barnen. Det är så kul men svårt. Är nybörjare men man lär sig nya saker varje gång man sätter sig vid symaskinen. Barnen tycker om det jag gör och det är ju ett stort plus.

Idag har vi verkligen vår! Underbart när solen lyser och blommorna tittar fram överallt. Idag är ena sonen på handboll och vi andra bara tar det lugnt och myser. Ikväll ska vi fira sambon och så får vi ju titta på melodifestivalen. Blir säkert spännande.

Hoppas ni har en härlig helg i solen:)