30 september 2007

Hade barnkalas igår!!

Mina tvillingpojkar fyllde år i augusti, men hade kalas för sina dagiskompisar igår. De går på olika avdelningar så de har ju olika kompisar. Vi var 11 st barn här och jag ljuger om jag säger att jag var glad när de gick hem. Nej, men det var två intensiva timmar med bus, lekar, fika och fiskedamm. A & H var jättenöjda och gillade sina paket. Fick en massa lego så vi har suttit och byggt idag, de var så duktiga och byggde själva efter beskrivningen. *Stolt mamma*

Länge sedan jag visade mig här....

Har haft fullt upp känns det som. Var i Göteborg på Stämpel och Scrap mässan den 15 september. Wow, det var så kul. Jag har ingen butik i närheten så jag shoppar mest på nätet. När jag kom in i hallen stod jag bara helt still och visste inte vart jag skulle börja. Vilken upplevelse det var att gå runt och känna och ta på alla saker istället för att hoppas att de ser bra ut i verkligheten. Låter säkert dumt för de flesta, men så var det. Min sambo och jag kom dit kl 11, sen träffade vi min bror kl 13 och år sen gick jag tillbaka själv, min sambo slapp. Jag var där till 17.30. Sen var jag helt slut.
Satt sen och klappade på mina nya saker hela kvällen:-)

Har sen gjort lite kort som en på min mammas jobb skulle sälja på Äppel marknaden i Kivik som var denna helgen. Hon ville ha kort med äpplen på , det var inte lätt men jag fick ihop några iallafall. Bilder kommer senare.

11 september 2007

Pysslat mycket

på kvällarna just nu, så det har blivit en hel del kort. Kortmakaren söker Dt och jag har gjort korten men känner att jag inte är tillräckligt duktig så jag kommer nog inte att skicka in dem. Har sett så många andra som skickat in så jag behåller mina kort.


Här kommer lite andra kort iallafall.













Jättesöt stämpel....

som jag bara måste ha


Hittade denna hos Easer www.easer.se/ och har förbeställt den till mässan

09 september 2007

Äntligen lite uppdatering.....

Så har man börjat komma in i vardagen igen efter semester och en vecka på dagis. Vi hade en underbar semester på Kolmården. Vädret var toppen och alla gillade djuren. Vill dit igen.



Har sen haft lite kort att göra.


Ett beställningskort till ett dop.



Gjorde baksidan också som många gör nu. Fått min inspiration från Tussan http://www.tussans.blogspot.com/.


Sen fyllde min mamma år.





Hon fick också en fin baksida.




Yoli http://www.yolis.blogg.se/ hade en skiss tävling i sin

blogg och den var jag ju tvungen att vara med på.

Blev ett perfekt kort till en ett åring.

Jag vann inte men det är kul att vara med på tävlingar ibland.




Har även gjort lite höst kort. Tack Lina K http://www.klusell.se/ för äpplena.